​NADA

NADA behandling er en type akupunktur, der fokuserer på at lindre stress, angst, søvnløshed og andre psykiske og følelsesmæssige problemer.

Selvom NADA oprindeligt blev udviklet med fokus på afhængighedsbehandling, har den vist sig at være yderst gavnlig for en bred vifte af psykiske og følelsesmæssige problemer såsom angst og depression, stress og PTSD, ADHD og OCD og søvnforstyrrelser. Det kan øge koncentrationen og indlæringen og kan støtte ved behandling af spiseforstyrrelser og cancer.

NADA behandling er en ikke-invasiv og smertefri terapi, der kan være en effektiv måde at tackle stress og angst på. Den kan også hjælpe med at øge energi og forbedre søvnkvaliteten.

Som akupunktør kan jeg tilbyde NADA behandling til mine klienter som en alternativ tilgang til at lindre stress og angst.

Ofte benytter jeg NADA i kombination med andre kropspunkter og ofte indgår NADA i mine behandlinger af psykiske tilstande og behandling af rygeafhængighed.

Jeg vil arbejde tæt sammen med mine klienter for at forstå deres individuelle behov og udvikle en behandlingsplan, der passer bedst til dem. Kontakt mig i dag for at lære mere om, hvordan NADA behandling kan hjælpe dig med at opnå en bedre balance i dit liv.

Hvad mener mine kunder?​

testimonial-stars

"Har tidligere været meget plaget af allergi overfor både pollen og støv. Efter at have modtaget tre behandlinger fra Sanne, er mine symptomer væk. Havde ikke turde håbe på så mærkbar en ændring og sikke en livsglæde man opnår. Sanne er meget grundig, dygtig og har en evne til at føle sig godt tilpas. Kan varmt anbefales!!​"

Karina Hansson​

testimonial-stars

"jeg har gennem mange år døjet med allergi men efter to behandlinger kan jeg allerede mærke en forskel så kun roser og gode anbefalinger herfra"

Kris Astrup

testimonial-stars

"Jeg har fået behandling af Susanne pga allergi og nældefeber, Susanne er super dygtig og omsorgsfuld i hendes behandling.

Jeg har fået 3 behandlinger og er gået fra 4 antihistamin ned til 1 om dagen

Kan varmt anbefale Susanne"

Janni Rold Nielsen Jørgensen

testimonial-stars

​"Susanne er SÅ dygtig. Jeg havde ikke kunnet sove i 2 dage fordi jeg havde spændinger mellem skulderbladene. Hun tog mig ind i søndags og jeg gik derfra med sænkede skuldre. Bindevævsmassage / laserbehandling fik jeg - FANTASTISK og med kun 1 gangs behandling - jeg vil anbefale dig at kontakte hende - hun er kvinden som siger fra, hvis det er noget hun IKKE kan hjælpe med - klart 5 stjerner"

Lene Hviid

​​Jeg har overtaget Akupunkturklinikken i Hobro fra Jess Hansen, du kan derfor stadigvæk blive behandlet i klinikken.

Vi er medlem af:​

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

​Derudover er de forskellige klinikker åbne efter aftale.

Kontakt mig

Ønsker du at bestille en tid kan du kontakte mig via mobil eller mail.

Jeg svarer tilbage hurtigst muligt, dog kan jeg være optaget af behandlinger.

Kirkegade 6, 8830 Tjele

Rutevejledning til klinikken

Fredensgade 4, 9500 Hobro

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 25 15 25 33

Mail: sanne.rohde@icloud.com