Slip for smerte, stivhed og spændinger med bindevævsmassage

Smertebehandling med dig i centrum

Fylder smerter i muskler og led, hovedpine eller nakke- og skulderspændinger en irriterende rolle i din hverdag? Og har du endnu ikke fundet den rette behandling, der kan få bugt med dine smerter og spændinger? I Akupunktur- og Laserklinikken Tjele kan jeg tilbyde dig bindevævsmassage, der har en lindrende effekt på smerter, stivhed og spændinger i kroppen – så du kan komme tilbage og føle dig hjemme i din krop.

I min klinik udfører jeg bindevævsmassager på folk fra hele lokalområdet, blandt andet fra Viborg og Hobro. Jeg tilbyder en nærværende og imødekommende behandling af alle mine klienter, og jeg sørger for altid at have dig og dine behov for behandling i centrum, når du besøger mig. Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark" eller en lignende sunhedsforsikring, så kan du tilmed få tilskud til din behandling med bindevævsmassage.

Bindevævsmassage med Gua-Sha

I min behandling med bindevævsmassage bruger jeg en teknik, der kaldes Gua-Sha. Gua-sha er en flere tusind år gammel teknik indenfor Traditionel Kinesisk Medicin, som med skrab på huden fjerner spændinger og smerter. På samme måde er min massage med Gua-Sha dybdegående, og mange oplever en øjeblikkelig lindring af stive muskler og led, og eventuel hovedpine letter.​

​Bindevæv findes overalt i kroppen og har til opgave at forbinde, adskille og omslutte muskler, organer og andre strukturer i kroppen. Det er altså en form for elastisk netværk af væv, der forbinder kroppen og holder den sammen.

Bindevævet indeholder væske, og hvis du har en statisk hverdag med begrænset bevægelse, så bliver vævet stift, tørt og ufleksibelt. Dette kan medføre smerter, gener og begrænse din bevægelsesfrihed. Derfor kan en bindevævsmassage, som Gua-Sha, være utroligt givende. Det kan blandt andet bruges til at behandle:

 • ​Rygsmerter/spændinger
 • ​Nakkesmerter og nakkespændinger
 • ​Hovedpine
 • ​Skuldersmerter
 • ​Forstrækninger
 • ​Sportsskader, eksempelvis løberknæ
 • ​Akillessenebetændelse
 • ​Hælspore
 • ​Tennis- og golfalbue
 • ​Kæbespændinger/spændinger i ansigtet
 • ​Appelsinhud
 • ​Og meget andet

For den mest fuldendte behandling kombinerer jeg ofte bindevævsmassagen med akupunktur og laser.

Bestil en tid til din massage

Du er meget velkommen til at kontakte mig og høre mere om behandlingen – også hvis du stadig tænker, ”jamen virker det overhovedet?”, og du har brug for lidt mere overbevisning. Jeg kan nemlig hjælpe dig af med mange forskellige smerter, udfordringer og frustrationer med min bindevævsmassage.​

Hvad mener mine kunder?​

testimonial-stars

"Har tidligere været meget plaget af allergi overfor både pollen og støv. Efter at have modtaget tre behandlinger fra Sanne, er mine symptomer væk. Havde ikke turde håbe på så mærkbar en ændring og sikke en livsglæde man opnår. Sanne er meget grundig, dygtig og har en evne til at føle sig godt tilpas. Kan varmt anbefales!!​"

Karina Hansson​

testimonial-stars

"jeg har gennem mange år døjet med allergi men efter to behandlinger kan jeg allerede mærke en forskel så kun roser og gode anbefalinger herfra"

Kris Astrup

testimonial-stars

"Jeg har fået behandling af Susanne pga allergi og nældefeber, Susanne er super dygtig og omsorgsfuld i hendes behandling.

Jeg har fået 3 behandlinger og er gået fra 4 antihistamin ned til 1 om dagen

Kan varmt anbefale Susanne"

Janni Rold Nielsen Jørgensen

testimonial-stars

​"Susanne er SÅ dygtig. Jeg havde ikke kunnet sove i 2 dage fordi jeg havde spændinger mellem skulderbladene. Hun tog mig ind i søndags og jeg gik derfra med sænkede skuldre. Bindevævsmassage / laserbehandling fik jeg - FANTASTISK og med kun 1 gangs behandling - jeg vil anbefale dig at kontakte hende - hun er kvinden som siger fra, hvis det er noget hun IKKE kan hjælpe med - klart 5 stjerner"

Lene Hviid

​​Jeg har overtaget Akupunkturklinikken i Hobro fra Jess Hansen, du kan derfor stadigvæk blive behandlet i klinikken.

Vi er medlem af:​

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

​Derudover er de forskellige klinikker åbne efter aftale.

Kontakt mig

Ønsker du at bestille en tid kan du kontakte mig via mobil eller mail.

Jeg svarer tilbage hurtigst muligt, dog kan jeg være optaget af behandlinger.

Kirkegade 6, 8830 Tjele

Rutevejledning til klinikken

Fredensgade 4, 9500 Hobro

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 25 15 25 33

Mail: sanne.rohde@icloud.com