Behandling af psoriasis med akupunktur

Vink farvel til udslæt og irriteret hud

Lider du af psoriasis, og har du svært ved at slippe af med hudsygdommen? Hos Akupunktur- og Laserklinikken Tjele og Hobro behandler jeg psoriasis med akupunktur, så du ikke længere skal have problemer med irriteret hud og frustrerende udslæt. Jeg tager imod klienter fra hele mit lokalområde, herunder fra Viborg. Og hvis du er medlem af en sundhedsforsikring, så som Sygeforsikringen "Danmark", så kan du også få økonomisk hjælp i form af tilskud til behandlingen.

Inden for den vestlige medicin ser man psoriasis som en autoimmun hudsygdom, der gør, at hudcellerne vokser meget hurtigere end normalt og derfor ikke modnes, men derimod hober sig op og giver en fortykkende og skællende hud.

Jeg anskuer derimod behandling af psoriasis ud fra en traditionel kinesisk tankegang, der går ud på, at psoriasis er varme i huden. Symptomer som skæl, kløe og de små mikroblødninger er et tegn på tørhed, vind og varme. Årsagerne til disse symptomer er ofte opstået af en bagvedliggende ubalance. Akupunktur er meget effektiv til behandling af netop sådanne ubalancer.

Omfattende projekt om behandling af psoriasis

Som en del af min overbyggende uddannelse ved Akupunkturakademiet udførte jeg et omfattende afgangsprojekt om behandling af psoriasis. Her arbejdede jeg hårdt og fordybende på at udvikle min behandling, hvor jeg behandlede seks deltagere med seks behandlinger over tre uger

.

Jeg valgte at tage udgangspunkt i netop psoriasis til dette projekt, da jeg selv har døjet med en lignende hudsygdom, rosacea, og denne behandlingsform ligger mig derfor nært.

På baggrund af forløbet udviklede jeg en rapport om min behandling af psoriasis, og jeg fremlagde mine resultater til en præsentation på skolen, der var offentligt tilgængelig.

Med mit hårde arbejde på projektet ønsker jeg at udvikle min behandling og dygtiggøre mig yderligere, så jeg altid kan tilbyde dig den bedste akupunkturbehandling i min klinik.

Kontakt mig og hør mere om behandlingen

Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor akupunktur fungerer godt i behandling af psoriasis, så er du velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg ønsker altid at have en åben dialog med mine klienter, så vi sammen kan sammensætte et forløb, der passer præcist til dine ønsker og behov.

Mine behandlinger er desuden godkendte til, at du kan få tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem.​

Hvad mener mine kunder?​

testimonial-stars

"Har tidligere været meget plaget af allergi overfor både pollen og støv. Efter at have modtaget tre behandlinger fra Sanne, er mine symptomer væk. Havde ikke turde håbe på så mærkbar en ændring og sikke en livsglæde man opnår. Sanne er meget grundig, dygtig og har en evne til at føle sig godt tilpas. Kan varmt anbefales!!​"

Karina Hansson​

testimonial-stars

"jeg har gennem mange år døjet med allergi men efter to behandlinger kan jeg allerede mærke en forskel så kun roser og gode anbefalinger herfra"

Kris Astrup

testimonial-stars

"Jeg har fået behandling af Susanne pga allergi og nældefeber, Susanne er super dygtig og omsorgsfuld i hendes behandling.

Jeg har fået 3 behandlinger og er gået fra 4 antihistamin ned til 1 om dagen

Kan varmt anbefale Susanne"

Janni Rold Nielsen Jørgensen

testimonial-stars

​"Susanne er SÅ dygtig. Jeg havde ikke kunnet sove i 2 dage fordi jeg havde spændinger mellem skulderbladene. Hun tog mig ind i søndags og jeg gik derfra med sænkede skuldre. Bindevævsmassage / laserbehandling fik jeg - FANTASTISK og med kun 1 gangs behandling - jeg vil anbefale dig at kontakte hende - hun er kvinden som siger fra, hvis det er noget hun IKKE kan hjælpe med - klart 5 stjerner"

Lene Hviid

​​Jeg har overtaget Akupunkturklinikken i Hobro fra Jess Hansen, du kan derfor stadigvæk blive behandlet i klinikken.

Vi er medlem af:​

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

​Derudover er de forskellige klinikker åbne efter aftale.

Kontakt mig

Ønsker du at bestille en tid kan du kontakte mig via mobil eller mail.

Jeg svarer tilbage hurtigst muligt, dog kan jeg være optaget af behandlinger.

Kirkegade 6, 8830 Tjele

Rutevejledning til klinikken

Fredensgade 4, 9500 Hobro

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 25 15 25 33

Mail: sanne.rohde@icloud.com