​Akupunktur

Traditionel kinesisk akupunktur er en mere end 4.000 år gammel metode til behandling og diagnosticering. Behandlingsformen kan bruges til en lang række lidelser og problemer med helbredet.

Metoden stammer fra Østen og er en del af det, man kalder Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Én af grundtankerne inden for TCM er, at det er ud fra symptomerne, man diagnosticerer den enkelte lidelse. Det gør man ved at have en helhedsorienteret anskuelse af mennesket, hvor kroppen, det mentale og psyken hænger sammen og er en del af et samlet hele.

I modsætning til den vestlige medicinske tilgang tænker man inden for TCM og akupunktur således mere holistisk på, hvordan man behandler og diagnosticerer mennesker, lidelser og smerter.

Behandling med akupunktur tager udgangspunkt i teorien om kroppens energibaner – også kaldt meridianer. Disse meridianer kan man påvirke og aktivere ved hjælp af nåle, der placeres på bestemte punkter i huden. Ved at aktivere energibanerne kan man påvirke organer, forskellige substanser og tilstande i kroppen – og herved genoprette balance og harmoni hos den behandlede.

Akupunkturbehandling har et enormt anvendelsespotentiale og kan blandt andet bruges til lidelser i organerne, så som mave/tarmlidelser, underlivsproblemer, hudproblemer, hormonelle lidelser, kredsløbsforstyrrelser, stress og meget mere.

Behandlingsmuligheder

Verdenssundhedsorganisationen, WHO, har opgjort en liste over lidelser, smerter og problemer, akupunktur kan afhjælpe. Denne liste indeholder blandt andet:

 • Akutte og kroniske smerteproblemer
 • Barnløshed
 • Hovedpine/migræne
 • Menstruationssmerter og -ubalancer
 • Lymfødem
 • Fordøjelsesproblemer
 • Autoimmune sygdomme
 • Luftvejslidelser/allergi
 • Søvnproblemer
 • Angst
 • Stress
 • Depression
 • Meget, meget andet.

​Læs mere om WHO's Akupunkturpositivliste her

Hvad mener mine kunder?​

testimonial-stars

"Har tidligere været meget plaget af allergi overfor både pollen og støv. Efter at have modtaget tre behandlinger fra Sanne, er mine symptomer væk. Havde ikke turde håbe på så mærkbar en ændring og sikke en livsglæde man opnår. Sanne er meget grundig, dygtig og har en evne til at føle sig godt tilpas. Kan varmt anbefales!!​"

Karina Hansson​

testimonial-stars

"jeg har gennem mange år døjet med allergi men efter to behandlinger kan jeg allerede mærke en forskel så kun roser og gode anbefalinger herfra"

Kris Astrup

testimonial-stars

"Jeg har fået behandling af Susanne pga allergi og nældefeber, Susanne er super dygtig og omsorgsfuld i hendes behandling.

Jeg har fået 3 behandlinger og er gået fra 4 antihistamin ned til 1 om dagen

Kan varmt anbefale Susanne"

Janni Rold Nielsen Jørgensen

testimonial-stars

​"Susanne er SÅ dygtig. Jeg havde ikke kunnet sove i 2 dage fordi jeg havde spændinger mellem skulderbladene. Hun tog mig ind i søndags og jeg gik derfra med sænkede skuldre. Bindevævsmassage / laserbehandling fik jeg - FANTASTISK og med kun 1 gangs behandling - jeg vil anbefale dig at kontakte hende - hun er kvinden som siger fra, hvis det er noget hun IKKE kan hjælpe med - klart 5 stjerner"

Lene Hviid

​​Jeg har overtaget Akupunkturklinikken i Hobro fra Jess Hansen, du kan derfor stadigvæk blive behandlet i klinikken.

Vi er medlem af:​

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

​Derudover er de forskellige klinikker åbne efter aftale.

Kontakt mig

Ønsker du at bestille en tid kan du kontakte mig via mobil eller mail.

Jeg svarer tilbage hurtigst muligt, dog kan jeg være optaget af behandlinger.

Kirkegade 6, 8830 Tjele

Rutevejledning til klinikken

Fredensgade 4, 9500 Hobro

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 25 15 25 33

Mail: sanne.rohde@icloud.com