Alle hverdage 08.00 - 17.00

KROP i BALANCE

Klinikken

Behandlingsforløbet, Forsikringer, Priser, Tidsbestilling

Behandlingsforløbet

Jeg har 20 års erfaring som behandler og var der forinden uddannet sygeplejerske med speciale fra intensiv, anæstesi og ortopædkirurgi. Også med den baggrundsviden vejledes og tilrettelægges dit behandlingsforløb til et målrettet resultat, inden for hvilket jeg har erfaring i at behandle.

Behandlingstiden kan variere alt efter årsag til dit ubehag. Det kan måske klares på 20 min. men kan også vare 1 time. En behandling koster det samme da det er resultatet / målsætningen for behandlingen der er afgørende.

Forsikringer

Er du i besiddelse af egen sundhedsforsikring eller er du forsikret via dit arbejde, dækker denne ofte behandlingen.

En række forsikringsselskaber anerkender akupunkturbehandling i deres sundhedsforsikringer. Og betaler helt eller delvis for dine behandlinger.

Som medlem af Praktiserende Akupunktører er jeg Registreret Alternativ Behandler (RAB), og opfylder betingelserne for at du får tilskud til dit behandlingsforløb.

For at få dækket udgifter til behandlingen, anbefaler jeg at du kontakter dit forsikringsselskab idet vilkårene kan variere fra de forskellige selskaber og i de enkelte forsikringer.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til akupunkturbehandling, hvor jeg automatisk indberetter din betaling mhp. tilskud

Behandlingspris
400,00 kr

Tidsbestilling
Dagligt kl. 08.00 – 09.00 på tlf. 40 86 67 77

klinik_080130
Kontakt og hør nærmere

Har du spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at skrive en besked.