Alle hverdage 08.00 - 17.00

KROP i BALANCE

Fysiurgisk

Idrætsskadeterapi og columnaterapi er betegnelser dækkende for behandling af gener i bevægeapperatet – herunder ryggen (columna).

I behandlingen af bevægeapparatsproblemer benyttes der ud over akupunktur flere bløddelsbehandlingsteknikker som, – Massage – MET muskelenergiteknik) – Gua-Shark ISTM.

Alt efter problemets art, oprindelse og årsag vil en eller flere af disse teknikker indgå i behandlingen.

Akupunktur benyttes til såvel smertelindrende, men også muskel afslappende. Især ved akutte skader kan akupunktur have en lindrende effekt. Jo hurtigere der skabes ro (smertefrihed) i skadeområdet, jo hurtigere restitution.

MET står for muskelenergiteknik og er en teknik, hvor man udnytter klientens egen kraft til at oprette evt. ledskævheder eller udspænde muskler der forårsager nedsat bevægelses funktion. (Ikke kiropraktiks manipulation)
Ud over at være særdeles effektiv, er denne manipulationsform meget skånsom uden at belaste led, muskler og ligamenter.

Gua-Shark ISTM er oprindeligt en gammel asiatisk folkemedicin (gua-sha), hvor behandlingen består i at gnide (gua) huden med en ske, mønt m.m. hvorved der fremkomer et udslag på huden i form af blodudtrædning (sha).
Behandlingen er meget lig Gua Sha, men medinddrager den muskel-facielle forståelse i behandlingsprincippet for, at remodulere og mobilisere skadede vævsstrukturer.
Gua-Shark ISTM behandling har ofte en revolutionerende effekt på såvel kroniske som mere akutte smerter og bevægeapperatsproblemer og indgår derfor i de fleste behandlingssituationer.

iStock-645777264-min
Kontakt og hør nærmere

Har du spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at skrive en besked.